CHP Yenişehir Sahaya iniyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert, anayasa değişiklik referandumunda izlenecek stratejinin detaylarını gazetemize anlattı. Sert, CHP’nin referandum stratejisini kısaca “bire bir vatandaşla görüşmek.” Olarak özetledi.

 Anayasa değişikliği için 16 Nisan günü yapılacak referandumda CHP'nin stratejisi de belli oldu. CHP Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert,  bu işin sadece CHP ile ilgili olmadığını belirtti ve bu kampanyanın tek merkezden değil çoklu merkezden sürdürülmesi gereken bir kampanya olarak düşündüklerini ifade etti.

Meseleyi bir seçim gibi, partiler arası bir yarış gibi değerlendirmediklerini anlatan Sert, kampanyanın bu eksende yapılmayacağını belitti ve Bir 'hayır' cephesi ve bir 'evet' cephesi yaratmanın doğru olmadığının altını çizdi.

“CHP'de süreç "partiler üstü" parolasıyla yürütülecek, yalnızca Türk bayrakları kullanılacak. Biz bu kampanyada vatandaşı toplamaktan çok vatandaşın toplu olduğu yere gideceğiz, biz oraya gideceğiz, biz temas edeceğiz" diyen Sert,  mesajlarını broşürlerle ve yüz yüze görüşmelerle aktaracaklarını söyledi.

Sözlerini “Genel merkez tarafından hazırlanmış broşürlerimizin ilki, "30 soru, 30 cevap şeklinde hazırlanmış. İkinci broşürümüz, 20 soruda süreci anlatan, hayır demezseniz ne olacak, sorularının cevapları niteliğinde, üçüncü broşürümüz 10 maddelik bir broşür ve  "Hayırsız anayasa" başlığı kullanıldı. Değişiklik hayata geçerse "Tek adam rejiminin olacağı, Meclis'in tasfiye edileceği" savunuldu. Yeni hazırlanan son broşürde ise, vatandaşa "hayır" sonucu çıkarsa neler olacağı anlatılıyor.”şeklinde sürdüren Sert, Yenişehir’in bütün mahallelerine dağılacaklarını, yüz yüze anlatacaklarını ve tüm parti kadrolarını harekete geçirip milletvekillerinde destek alacaklarını, kısaca ellerinden gelenin en iyisini yapmak üzere gece gündüz sahada olacaklarını söyledi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Yenişehir Sahaya iniyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.