CHP’li Vekil Nurhayat Altaca Kayışoğlu Yenişehir’de Konuştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

img_5351

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun Nilüfer'de okul açılışıyla başlayan İznik'le devam eden programımın son durağı Yenişehir oldu. Kayışoğlu, Yenişehir’de parti lokalinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Partililerin gündeme dair sorularını da değerlendiren Kayışoğlu, “Meclis’in tatil olması nedeniyle halkımız ve teşkilatlarımızla daha fazla bir araya gelme şansı buluyoruz ” dedi.

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert’in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda konuşan Kayışoğlu, gündemi değerlendirip sorunlarını dinledi. Özellikle son dönemde Fetö soruşturmasında açığa alınan kamu görevlilerinden bazılarının mağdur olduğu şikayetini alan CHP Bursa Milletvekili Kayışoğlu bu konuda çok şikayet geliyor bu konuda mağduriyetleri gidermek için çaba içerisinde olduklarını anlattı.

 İktidarın bunu koz olarak kullandığını muhalif kesimleri de kamu da tasfiye etmeye çalıştığını söyleyen Kayışoğlu,  Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde Fetöcü olduğu ile ilgili basında çıkan haberler için ise bunun bir algı oluşturma çabası olduğunu ifade etti ve bu tür bir durumda kendilerinin tavrının net olduğunu söyledi, gerekeni yaparız dedi.      Haber@fotoğraf: Selahattin Ay

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Vekil Nurhayat Altaca Kayışoğlu Yenişehir’de Konuştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.