Deniz Dörtkardeş: “İlk İmzayı Atacaklardan Biri Olurdum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Deniz Dörtkardeş, Cumhuriyet Halk Partisi’nde olağanüstü kurultay çağrıları kapsamında başlatılan imza sürecine ilişkin açıklama yaptı. Partililerden gelen sorular üzerine sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Dörtkardeş, Yenişehir’in süreçteki duruşuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP’de kurultay çağrısıyla ilgili gelişmelerin gündemdeki yerini koruduğunu belirten Dörtkardeş, sabah saatlerinden itibaren kurultay delegeleri tarafından Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasında imzaların verilmeye başlandığını ifade etti. Sürecin kısa sürede gerekli çoğunluğa ulaştığının dile getirildiğini kaydeden Dörtkardeş, bu gelişmelerin ardından gün boyunca çok sayıda partili ve vatandaşın kendisine ulaştığını söyledi.

Yenişehir’in kurultay çağrısı konusundaki tavrını öğrenmek isteyenlerden yoğun şekilde telefon ve mesaj aldığını belirten Dörtkardeş, kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı hissettiğini vurguladı.

Açıklamasında, söz konusu kurultayda delege olmadığını hatırlatan Dörtkardeş, bu nedenle imza verme yetkisinin bulunmadığını ifade etti. Buna rağmen süreçteki görüşünün net olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı, delege olması halinde ilk imza veren isimlerden biri olacağını söyledi.

Deniz Dörtkardeş: “Özgür Özel’in Yanında Olduğumu Herkes Biliyor”

“Öyle bir durum söz konusu olsaydı ilk imzayı atacaklardan biri olacağımı, zaten yaşanan süreçte tepki ve açıklamalarım ile Genel Başkanımız Özgür Özel’in yanında olduğumu takip eden herkes bilmektedir.”

Süreci kendisinin de partililer gibi yakından takip ettiğini belirten Dörtkardeş, imza sayısının netleşmesinin ardından hem Yenişehir’deki hem de Bursa genelindeki durumun kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

CHP’de kurultay çağrısıyla ilgili gelişmeler sürerken, gözler önümüzdeki günlerde açıklanacak resmi rakamlara ve partinin alacağı kararlara çevrildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deniz Dörtkardeş: “İlk İmzayı Atacaklardan Biri Olurdum”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.