En iyi narkotik polisi; anne

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında Yenişehir’de annelere madde bağımlılığı hakkında eğitim verildi.

 Proje kapsamında İlçemiz 100. Yıl İlkokulu, Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile anne ve anne adayı katılımcılara madde bağımlılığı hakkında eğitimde katılımcılara proje kapsamında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Uzmanlar tarafından verilen eğitimde, anne ve babalara çocukları ile ilgilenmeleri, çocuklarının davranışlarındaki değişimleri gözlemlemeleri ve arkadaş çevrelerini iyi tanımaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği görevlileri tarafından gerçekleştirilen sunumda; proje hakkında bilgilendirmelerde bulunularak, madde bağımlılığı ile ilgili mücadelede özellikle ailelere düşen görev sorumluluklarının önemini belirtildi.

      Hayata geçirilen bu proje ile uyuşturucu kullanımı ve bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi konularında anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığın arttırılması; anneler aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve çocuklarımıza erken müdahale edilmesi, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi amaçlanıyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
En iyi narkotik polisi; anne
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.