Engelli Öğrenciler, TBMM’de Ağırlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın düzenlediği özel Ankara gezisine katılan öğrencileri TBMM’de misafir eden MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, her insanın doğuştan sahip olduğu onur ve değerin eşit ve devredilemez olduğunu söyledi.

 Yenişehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel bir programa imza attı. Yenişehir’deki engelli eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin öğrencilerine yönelik düzenlenen Ankara gezisi kapsamında özel misafirler, TBMM’de Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu tarafından ağırlandı.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak ile öğretmenlerinin de eşlik ettiği öğrencilere, önce TBMM’de küçük bir tur düzenlendi. Meclis Genel Kurulu, Şeref Holü, Meclis Kütüphanesi, Vekil Kulisleri ile 15 Temmuz’da hainlerce darbe girişimi sırasında bombalanan bölümlerin gezdirildiği öğrenciler, ardından Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlediği basın toplantısına katıldı.

 Anıtkabir Ziyareti

Bu arada engelli öğrencilerin Ankara gezisi, TBMM’deki öğle yemeğinin ardından heyet halinde Anıtkabir’e yapılan ziyaretle son buldu.

Bursa dönüşü bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, öncelikle kendilerini Meclis’te ağırlayan MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Çankırı Milletvekili Pelin Yılık’a teşekkür etti. Başkan Aydın, “MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışının temelinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi sahipsizlerin sahibi, çaresizlerin çaresi olmak vardır. Bu anlayışımızın bir gereği olarak; sadece engelli çocuklarımızın, vatandaşlarımız değil, dul, yetim, hasta, kısaca bakıma, özel eğitime, doyurulmaya ve konaklamaya muhtaç kim varsa hepsinin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Engelli Öğrenciler, TBMM’de Ağırlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.