Facianın Eşiğinden Dönüldü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki gün çayır mahallesi hürriyet sokaktaki yangın mahalle halkına korkulu dakikalar yaşattı. Saman yüklü kamyonet, biri ya da birileri

tarafından ateşe verilmesiyle başlayan yangın Hürriyet sokakta panik yarattı. Yangını tehlikeli alandan uzaklaştırmak isteyen kamyon sahibi, aracını daha güvenli bir yere götürmek isteyince, kamyondan düşsen alevli samanlar tüm sokağı yangın yerine çevirdi.

Evinin önünde park halinde duran saman yüklü kamyonetinin kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldığını gören kamyonet sahibi, panikle aracına binip 150 metre dere kenarına götürmek isteyince, rüzgarında etkisiyle alevler daha da arttı. Aracını otopark yanına kadar çekmeyi başaran kamyonet sahibinin hem kendini hem de aracını kurtarma çabası yeterli olmadı. Arabasını Burdurlu otoparka kadar götürmeyi başaran kamyonet sahibi araçta yanmaktan kendini zor kurtardı.

Bu çabalar sırasında yanan saman balyalarının sokağa dökülmesi ile sokaktaki 2-3 araçta hasar meydana geldi sokak sakinlerinin yardımı ile sokaktaki ateş söndürülürken gelen itfaiye ekipleri de kamyoneti ufak hasarlarla söndürmeyi basardı. Mahallede bulunan LPG li araçların ateş almaması sayesinde facianın eşiğinden dönüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Facianın Eşiğinden Dönüldü

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.