Davut Aydın Startını Muhtarlarla Verdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de Cumhur ittifakının adayı MHP Belediye Başkan adayı Davut Aydın, geçen hafta Yenişehir’de muhtarlarla yemekte bir araya geldi. Gerçekleştirilen ve tüm mahalle muhtarlarının katıldığı yemeğe MHP teşkilatının yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik katıldı.

   Yemekte konuşan MHP İlçe Başkanı Arif Eren, gelen konuklara teşekkür ederek, adayları Davut Aydın’a muhtarlardan destek istedi.

   AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu’da yaptığı konuşmaya çok değerli dava arkadaşlarım olarak başladı. Hatipoğlu, ‘Dava arkadaşları diyorum. Bundan hiç birinizin şüphesi olmasın. Liderlerimiz ne derse onların yolundan gitmek var. Bu karara saygı duyuyoruz ve seçimlerden inşallah başarı ile çıkacağımıza inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

MHP Belediye Başkan adayı Davut Aydın’da yaptığı konuşmada, ‘31 Mart yerel seçimlerimiz şehrimize, ülkemize, milletimize, bütün coğrafyamıza,  hayırlı olsun. 
İnşallah 31 Mart günü alacağımız sonuçlar bölgemizde ve dünyada, barışa, adalete, huzur ve istikrara katkı sağlasın. 
Yenişehirli hemşerilerime aday adaylığımız süresince gösterdikleri samimi destek, cesaret ve ciddiyet noktasında yürekten saygılarımı sunuyorum.

Ak parti ve Milliyetçi Hareket partimizin ülkemizin ve coğrafyamızın içinde bulunduğu hassas dönemde oluşturduğu Cumhur ittifakının teveccühü ile Yenişehir Belediye Başkan Adayı olmanın ciddi sorumluluğunu taşıyorum.

Cumhur ittifakı olarak Yenişehir’imizin yüzde yüz desteğini almak istiyoruz. Bunun için; Gece gündüz demeden çalışacağız. El ele, omuz omuza, gönül gönüle, akılla tutkuyla, aşkla çalışacağız. Tüm teşkilatlarımızla; çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Yenişehir’imizin sokaklarını ve köylerini karış karış dolaşacağız. İnşallah 31 Mart gecesi bizler için çok anlamlı olacak, çok farklı olacak.

Bu derin sorumlulukla Tüm Yenişehir’imizi kucaklıyoruz.

Yenişehir tarihinde, ilk kez böyle bir ittifakla seçim kampanyası yürüteceğiz.

Adaylığımızı açıkladığımız günden bugüne kadar Sevdamız Yenişehirli hemşerilerimizin desteğinin kat kat artması bize cesaret ve mutluluk veriyor. Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı Yenişehir tarihinde görülmemiş bir oy oranı ile göreve geleceğimize eminiz.

Tüm samimiyetimle, bize seçim çalışmalarımızda destek olan olmayan tüm hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyorum.

Seçimlerin galibi inşallah hiç şüphesiz Yenişehir olacak.

Seçimlerin galibi inşallah Topyekûn milletimiz olacak.
Milletimiz bütün soru işaretlerine net olarak son noktayı koyacak.!!

31 Mart Pazar akşamı Yenişehir’in bütün mahalleleri, bütün köyleri, bütün sokakları kazanacak!

31 Mart Pazar akşamı Yenişehir’de işçimiz, memurumuz, emeklimiz, çiftçimiz, engellimiz, genç kardeşlerimiz, yavrularımız kazanacak.

Yoksullar, kimsesizler, mazlumlar, mağdurlar kazanacak.

Sevgili Muhtarlarım, 31 Mart akşamı Yenişehir’in önüne yeni, yepyeni ve tertemiz bir sayfa açılacaktır.

Şundan herkesin emin olmasını istiyorum; Biz, İnşallah herkesin Belediye Başkanı olacağız.

Hangi partiye oy vermiş olursa olsun her kesimde Yenişehirlinin huzur, güven, barış ve  adalet içinde yaşamını idame ettireceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Biz üzerimizde büyük bir emanet taşıyoruz, bu emanetin ağırlığı daha da artacaktır.

Bundan sonra da mütevazılığimizden ödün vermeden, Bu millete efendi değil hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.

Mevcut Belediye Başkanımız Sn. Süleyman Çelik beyefendiye de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakımız neticesinde seçim çalışmalarına yapacakları desteklerden dolayı Akp ilçe teşkilatına ve İlçe Başkanı Sn. Fikret Hatipoğlu’na şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu akşam adaylığımızınaçıklanmasından sonraki ilk toplantımız olması hasebiyle, kampanya sürecinde söylemlerimize dikkat ederek, yanlış anlamaların, incitici sözlerin olmamasını temenni ediyorum

Geçmiş yıllar içerisinde doğduğu ve doyduğu Yenişehir’e hizmet aşkıyla hiçbir çıkar ve hesap peşinde olmadan çabalayan Milliyetçi Hareket Partimiz ilçe teşkilatına buradan şükranlarımı iletiyorum. İlçe Başkanıma, Ülkü Ocaklarına, kadın kollarına, sandık müşahitlerimize teşekkür ediyorum.

Seçim sürecinde çalışmalarımızı halkımıza aktaracak olan siz değerli basınımızın güzide mensuplarına da teşekkür ediyorum’ dedi.

   Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’te yaptığı konuşmada, ‘Başladığımız her işin bir sonu vardır. 5 yıl önce biz görev yaptık. Şu ana kadar görev yaptığım 5 yıl içinde ilçemizin her mahallemize elimizi değdirdik. Bütün muhtarlarıma teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakının aldığı bu kadar geleceğimizin daha güzel olması için alınmıştır. Alınan karar hayırlı olsun. 5 yıl görev yaptım. Her yere hizmet götürmeye çalıştık. Bazı yerlere çok hizmet bazı yerlere az hizmet edilmiş olabilir. Herkes hakkını helal etsin. Birlikte çalıştığımız Davut kardeşimize hayırlı olsun. Bu bir bayrak yarışıdır. Hizmetlerimize yine hep birlikte devam edeceğiz inşallah. Bende bundan sonra yapılacak olan hizmetlerin denetleyicisi olacağım. İlçemizin daha da ileri gitmesi için çabalarımız sürecektir’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Davut Aydın Startını Muhtarlarla Verdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.