Gafçı Bakan Yenişehir’deydi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sık sık yaptığı gaflarla gündeme gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Yenişehir Uluslararası Havaalanı’ndaydı. Bursa’ya hareket eden Bakan Şahin anlaşılmaz esprilerine burada da devam etti.

Kış sporlarında vatandaşların can güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınacak tedbirler hakkında düzenlenen toplantıya katılmak ve bir mağazanın açılışını gerçekleştirmek üzere Yenişehir Havaalanına gelen İdris Naim Şahin’i, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve AKP Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ile AKP Yenişehir İlçe Başkanı Nazif Tuna karşıladı.

Devlete ait özel uçakla mağaza açılışı için Bursa’ya gelen Bakan Şahin için devlet töreni düzenlendi. Bakan Şahin Havaalanı’nda sadece 15 dakika kaldı.

Siz yukarı doğru kayabiliyor musunuz?

Bakan Şahin karşılama töreninin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Bursa’ya hareket etti. Şahin, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Uludağ’daki bir otelde düzenlenen ”Kış ve Doğa Sporlarında Kaza, Yaralanma ve Kurtarma Olaylarıyla İlgili; Arama-Kurtarma Faaliyetleri Değerlendirme, Bilgilendirme ve Koordinasyon Toplantısı”na katıldı.

Şahin, toplantının ardından kayak eğitimi alan çocukların yanına gitti. Çocuklara, ”Siz kayabiliyor musunuz, yukarı doğru kayabiliyor musunuz ” şeklinde espri yapan Şahin, ”Karda yürümek önemli. Bazıları karda yürüyor, izini belli etmiyor ama bizim izimiz karda da kışta da her zaman açık görünür” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gafçı Bakan Yenişehir’deydi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.