YEGAL’den anlamlı bir kampanya

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hilal Alver ve Gözde Gündüz’ün organize ettikleri Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına okulda kampanya düzenlendi.

LÖSEV Bursa Şubesinin desteklediği kampanyaya YEGAL’li öğrencilerin ilgisi çok büyük oldu. LÖSEV yararına okulda açılan satış standına öğrencilerin yardım amaçlı alış-veriş için taleplerinin çok fazla olduğu gözlemlendi.

Kampanya sorumlusu Hilal ALVER “YEGAL’li öğrenci arkadaşlarıma düzenlemiş olduğumuz bu kampanyaya yoğun ilgi gösterdikleri için çok teşekkür ederim” dedi. Alver, okulda sadece ürün satışı yapmadıklarını yine Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ” Bizim Kumbaramız Herkese Yeter, Hayalin Hayalimiz Olsun” Projesi kapsamında LÖSEV yararına oyuncak, kitap ve mektup toplanması kampanyasına da tüm okul olarak destek verdiklerini ve lösemili çocuklara 1000 Turna Efsanesinin gerçekleşmesi için kağıt katlama sanatı olan Origami yöntemiyle Turna kuşu yapıp iyilik dileklerimizi hasta olan kardeşlerimize gönderileceğini söyledi.  Alver ayrıca, okulda satış standının bir süre daha açık olacağını ve tüm Yenişehir halkını bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum dedi.

Okul müdürü Ali Soydoğan öncelikle Lösemi hastalığı ile mücadele eden tüm çocuklara acil şifalar diledi ve okulumuz öğrencilerinin de sosyal sorumluluk duygusu ile hareket ederek düzenlemiş oldukları bu kampanyanın kendisini çok duygulandırdığını söyledi. Soydoğan ayrıca okul olarak her zaman bu tarz sosyal sorumluluk projelerine desteklerinin devam edeceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YEGAL’den anlamlı bir kampanya

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.