Geçen Haftanın Seçim Haberleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Davut Aydın: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır

Cumhur İttifakı Yenişehir MHP Belediye Başkan adayı Davut Aydın, ‘Cumhur ittifakı olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ dedi.

   Seçim çalışmaları kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, Parti yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile Karasıl ve Çeltikçi Mahallelerini ziyaret etti.

   Ziyarette ilk olarak Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Karasıl ve Çeltikçi Mahallelerine yapılan hizmetleri anlattı.

   Süleyman Çelik, ‘Hizmetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ dedi.

   Cumhur İttifakının MHP’li Belediye Başkan adayı Davut Aydın’da, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in yaptığı hizmetlere kaldığı yerden devam edeceklerini belirterek, ‘Bu zamana kadar yapılan hizmetler yapacaklarımızın teminatıdır.  İnşallah kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz samimiyiz. Yenişehir’de doğduk Yenişehir’de yaşıyoruz ve burada yaşamaya devam edeceğiz. Diğer adaylarda eğer samimilerse evlerini Yenişehir’e taşısınlar. Yenişehir Bursa’dan yönetilmez’ dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu’da konuşmasında, Millet ittifakını PKK terör örgütünün desteklediğini belirterek, ‘Bu seçimler ülkemizin beka sorununu ortadan kaldıracak bir seçimdir. Şu an diğer ittifakta bulunan CHP, İYİ Parti ve SP’yi batıda PKK’nın siyasi kanadı HDP destekliyor. Doğuda da bu zillet ittifakı HDP’yi destekliyor. Bunu PKK’nın sözde üst düzey yöneticileri resmen söylüyor. Bu nedenle oylarınızı verirken iyi düşünün. Süleyman Çelik’ten yarım kalan hizmetleri Davut Aydın başkanımız tamamlayacak’ dedi.

   Cumhur ittifakı Karasıl ve Çeltikçi Mahallelerine Türk bayrağı hediye ettiler.

Mehmet Kaya’ya Terziler Morali

Saadet Partisi Yenişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kaya, ziyaret ettiği Terziler mahallesinde büyük moral buldu.

   Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Beyazıt, parti yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte adeta Terziler Mahallesine çıkartma yapan Mehmet Kaya, mahalle sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

   Mehmet Kaya, Yenişehir’in uzun yıllardan bu yana iyi yönetilmediğini belirterek, ‘Küçücük işleri bile beceremediler. Benim Belediye Başkanlığım dönemimi özledi vatandaşlarımız. Bizlere gösterilen yoğun ilgi bunu gösteriyor. Terziler mahallemizde de gördüğümüz gibi bizi görün insanların yüzü gülüyor. Vatandaş gülmeyi özlemiş. Biz vatandaşımıza güleceği günleri vaat ediyoruz. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren hepimizin yüzü gülecek’ dedi.

   Çok güzel projelerinin olduğunu dile getiren Mehmet Kaya, ‘Öncelikle çiftçimizin yüzünü güldürmeliyiz ki Yenişehir esnafının da yüzü gülsün. Yenişehir’de her şey çiftçinin para kazanmasına bağlı. Bu nedenle biz tarıma dayalı sanayiye ağırlık vereceğiz. Bursa’da bulunan işadamı dostlarımızla görüştük. İnşallah Yenişehir’de tarıma dayalı sanayiye ağırlık vereceğiz’ dedi.

Ercan özel: Başımızın Üstünde Yeriniz Var

Millet İttifakının Belediye Başkan adayı Ercan Özel, Akbıyık ve Çiçeközü köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Özel, ‘1 Nisan sabahı hepinizin başımızın üstünde yeriniz var’ dedi

Seçim beyannamesinde yer alan projelerinden örnekler veren Özel, seçimlerde başarılı olmaları durumunda öncelikle belediye bünyesinde bir Tarım A.Ş kurarak çiftçinin ürününü değerlendirme yolu arayacaklarını söyledi. Ardından Yaş Sebze ve Meyve Ürün Toplama Merkezi yapacaklarını ifade eden Özel şunları kaydetti: “8 ayrı bölgeye ayçiçeği kurutma tesisi yapılacak. Yenişehir’de salça, turşu ve konserve fabrikaları inşa edecek yatırımcılar var. Önümüzdeki 2 yılda 1200-1500 kişiye iş imkanı sağlanmasının önü açılacak. 3. etap TOKİ’yi getireceğiz. Yenişehir’e modern bir et entegre tesisi kazandıracağız. Kooperatifleşmeye önem vereceğiz. Bir yem fabrikası kuracağız. Belediye bünyesinde çalışacak olan ziraat mühendisleri ve veterinerler çiftçimize ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. İlçeye kapalı pazar yeri yapacağız.”

Özel, konuşmasının sonunda ‘Allah nasip eder sizlerde destek verirseniz 1 Nisan sabahı hepinizin başımızın üstünde yeriniz var. Bir sıkıntınız olduğunda sizin sıkıntınız bizim sıkıntımız olacak. Hiçbir şeyi dert etmeyeceksiniz. Yenişehir’de o gün güneş bir başka doğacak, çiçekler bir başka güzel kokacak’ diyerek Akbıyık ve Çiçeközülü vatandaşlardan kendisine, belediye meclis üyelerine ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey’e destek istedi.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Geçen Haftanın Seçim Haberleri
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.