Halk Meclisinin İkincisi Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk Meclisi’nin ikincisi geçen hafta 14 Yenigün Mahallesi Babasultan Kahveleri önünde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Cuma namazının ardından aşure ikramıyla başlayan Halk Meclisi’ne Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Yenigün Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkemer, BUSKİ Müdürü Hüseyin Kaygısız, Belediye daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında; “Böyle mübarek bir günde sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Vatandaşlarımızla iç içe gönül gönüle olmak ve sorunlarımızın üstesinden beraberce gelebilmek için bugün buradayız. Sizlerin sıkıntılarını kendi sıkıntımız, derdinizi derdimiz, sevincinizi sevincimiz bildik. Aranızda, bizlerle birlikte olmayı arzu edip düşüncelerini aktarmak isteyen ama çekindiği için bize gelemeyen kardeşlerim olabilir düşüncesiyle biz sizin ayağınıza geldik. Geldik ki bizim eksikliklerimizi sizlerin gözüyle görebilelim ve hep birlikte ilçemiz adına gelişimi yakalayabilelim” dedi.

Daha sonra, vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Çelik, ilçemize yakın bir gelecekte yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri, Otopark, Yarı Açık ve Kapalı olmak üzere iki adet Düğün Salonunun müjdesini verdi. Eski Garaj olarak adlandırılan bölgeye yapılacak olacak tesisin içinde aynı zamanda Meslek Odaları ve Dernekler için de ayrıca bir bina yapılacağını sözlerine ekledi.

Başkan Süleyman Çelik, Otomotiv Test Merkezi, Yenişehir Uluslararası Havaalanı, Hızlı Tren, Yeni Hastane Binası ve daha pek çok konuda gelen soruları yanıtladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halk Meclisinin İkincisi Yapıldı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.