Havaalanına Ücretsiz Ulaşım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa büyükşehir Belediyesi, Bursa – Erzurum, Bursa – Trabzon Uçak Seferlerinin Başlamasıyla Nedeniyle 10 Mart Salı Gününden İtibaren Sadece Uçuş Günleri Olmak Üzere, 80 Numaralı Otobüslerle Bir Süre Uçak Biletli Yolcuları Havaalanına Ücretsiz Taşıyacak.

Bursa İstanbul arasında başlattığı deniz uçağı ve helikopter seferleri ile Bursa’da hava ulaşımının önünü açan Burulaş, Yenişehir Havaalanının aktif olarak kullanılması amacıyla Anadolujet tarafından başlatılan Erzurum ve Trabzon uçuşlarına da ulaşım desteği sağlıyor. Burulaş, 80 numaralı otobüs ile bir süre uçak biletli yolcuları Bursa’dan havaalanına ve havaalanından Bursa’ya ücretsiz taşıyacak. Uçuş günleri saat 12:00’da Kent Meydanı’ndan hareket edecek otobüs, Merinos İstasyonu, Arabayatağı İstasyonu (Batı Durağı) ve Kestel İstasyonundan yolcu alarak Yenişehir Havaalanı’na gidecek. Trabzon ve Erzurum’dan Yenişehir Havaalanı’na gelen yolcular da uçağın iniş saatine göre kent merkezine getirilecek.

Anadolu Jet yolcuları gidişte uçak bileti çıktısını, dönüşte biniş kartını göstererek ücretsiz seyahat edebileceklerdir. Uçak yolcusu olmayan vatandaşlar ise, BuKart ile 6,00 TL veya 2 adet uzun hat manyetik bilet ile biniş yapabilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Havaalanına Ücretsiz Ulaşım

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.