Havuz Neden açılmıyor? Ne zaman açılacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havuz Neden açılmıyor? Ne zaman açılacak?

Yenişehir Yenigün Mahallesinde yapılan ve temeli Nisan 2023’te atılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu aylar önce tamamlandı.

Belediye, havuzu teslim almıyor iddiaları değil ama geliştirilen su sızdırıyor, mazereti bir süre sonra anlamını kaybetti. Durumun öyle olmadığı anlaşıldı.

Başkan Ercan Özel, “ben burasını açamam. Buranın işletme maliyetlerini karşılayamam.” Demiş ve sadece bu nedenle havuzu teslim almıyormuş.

Neden açılmıyor? Ne zaman açılacak? Sorularının muhatabı Yenişehir Belediye Başkanı Özel, ne bu sorularla ilgili ne de bu iddialarla ilgili açıklama yapmıyor.

Ne diyelim?

Sükût ikrardan gelir diyelim ve havuzun neden açılmadığını ve ne zaman açılacağını bir de biz soralım.

Havuz Neden açılmıyor? Ne zaman açılacak?

*

Sadece moderatörlük yetmez

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Karacabey’de karpuz tarlalarını gezip, domates üreticisine destek verirken yaptığı değerlendirmeleri basınla paylaştı.

Türkoğlu,  açıklamasında Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da üreticinin yaşadığı sorunları “yürek yakan hazin manzaralar” olarak tanımlarken Yenişehir ismini bile anmadı.

Aynı tarihlerde, üretim potansiyeli yüksek Yenişehir ve köylerinde, çiftçilerimiz gerçekten çok büyük bir mağduriyet yaşıyordu.

Yenişehir’de de “yürek yakan hazin manzaralar” vardı ve çözümü için herkesin bir şeyler yapmaya çalıştığı bir ortamda, İYİ Partili Belediye Başkanı Ercan Özel, sadece Moderatörlük yapabildi.

Bu süreçte İYİ Parti adına Yenişehir’e gelen kimse olmadı.

Bu yaşananlar doğal değil, burada bir değil birden fazla sorun var.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Havuz Neden açılmıyor? Ne zaman açılacak?
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.