Kaymakam Seyitoğlu Öğrencilerle Yemekte Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam Suat Seyitoğlu;  Koç Ortaokulunda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde görev alan İlhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenler ile geçen hafta düzenlenen bir yemekte bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ ve Şube Müdürlerin de katılımıyla gerçekleşen yemekte konuşan Kaymakam Suat Seyitoğlu, Öğretmenlerimizin her zaman bu toplumu yönlendirecek, başarıyı arttıracak fedakar, vefakar ve cefakar ruhta olduklarını; öğrencilerimizin de her zaman çok çalışmaları, yazmayı hiçbir zaman ihmal etmemeleri ve tiyatral yeteneklerini bırakmamalarını istedi ve yazma konusunda öğrencilerimizi cesaretlendirmek,  hayallerine sınır koymadan düşüncelerini açığa çıkarmaları için kalem hediye etti.

Kaymakam Seyitoğlu ayrıca öğrencilerin bu güzel davranışlarından dolayı Yenişehir Belediyesiyle birlikte Ankara gezisiyle ödüllendireceğini belirtti.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Musa Ayaz konuşmasında “İlhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ilçemizi her zaman ve her platformda en iyi şekilde temsil ettiğini, 24 Kasım Öğretmenler Günü programında da öğrencilerimizin performanslarının en iyi şekilde olduğunu öğrenci, öğretmen ve idarecilerini kutluyorum” dedi.

Okul Müdürü Mehmet Şahin ise konuşmasında “Sayın Kaymakamımıza her zaman bize olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu jestleri beni, öğretmen ve öğrencilerimizi onure etmiştir. Ayrıca Ankara gezisi desteklerinden dolayı da Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Seyitoğlu Öğrencilerle Yemekte Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.