‘Yüksek Onur’ belgeleri sahiplerine verildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu’nda 27 Mart 2013 Çarşamba günü saat 10.30′da “Onur ve Yüksek Onur Belgesi” almaya hak kazanan öğrencilere, belgeleri düzenlenen bir törenle teslim edildi.

Onur ve Yüksek Onur Belge teslim törenine, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Mesut Gündoğusu, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, İşadamı Dr. İbrahim Orhan ve eşi Necla Orhan, U.Ü. Yenişehir İbrahim Orhan MYO Müdürü Prof. Dr. Bahri Yıldız, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

Belge töreninde U.Ü. Yenişehir İbrahim Orhan MYO Müdürü Prof. Dr. Bahri Yıldız’ın açılış konuşmasının ardından Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilere konuklara orf gösterisi yaptılar. Programda daha sonra 90 öğrenciye “Onur Belgesi”, 62 öğrenciye de “Yüksek Onur Belgesi” protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ödül töreninde yaptığı konuşmada “Başarılı öğrenciler her zaman bizim geleceğimize ışık tutmuştur, bizler öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği olan eğitimcilerimize, öğrencilerimize ve en başta da bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen değerli iş adamımız Sayın İbrahim Orhan’a çok teşekkür ederim” dedi.

Yenişehir’e bir fakülte yapılmasının zamanının geldi

Başarılı öğrencilere belgelerini takdim ettikten sonra konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, “Belge almaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederim. İlk olarak değinmek istediğim konu, belge alan öğrencilerimizin çoğunluğunun bayan öğrenciler olması, erkeklerin de çok çalışması gerektiğidir. İkinci olarak ise bu kadar değerli kişilerin burada olduğu bir ortamda şunu dile getirmek istiyorum; Yenişehir on beş senedir bir yüksekokula ev sahipliği yaparak öğrencilik dönemini tamamlamıştır. Artık, ilçe halkım adına Yenişehir’e bir fakülte yapılmasının zamanının geldiğini düşünüyoruz. Tabii ki bu sizlerin takdiridir. Bizler gerek Kaymakamımız gerekse bizler ve ilçe halkım, her konuda yardıma ve üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Takdir sizlerindir Sayın Rektörüm” dedi.

Programda son olarak Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu’nun iki bininci mezunu olan Onur Yılmaz ve birinci dönem kütüphanede en çok kitap okuyan öğrenci Gamze Karadağ’a ödülleri takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Yüksek Onur’ belgeleri sahiplerine verildi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.