İNGAZ resmen satışa çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İNGAZ, İnegöl ve Yenişehir Gaz Dağıtım Ağını 680 Milyon TL’ye Satışa Çıkarıyor. Genç Gazete’nin haberine göre, Yenişehir’de de gaz dağıtım ağına sahip olan İNGAZ şirketi, 680 milyon TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu.

Eylül ayında yaşanan finansal sorunlar ve BOTAŞ'a olan borçları nedeniyle Enerji Piyasaları Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından kayyum atanmış olan şirket, şimdi yeni sahibini bekliyor.

  EPDK tarafından belirlenen açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale, İnegöl ve Yenişehir ilçelerinin gaz dağıtım hizmetlerini içeriyor. Açık arttırmada başlangıç fiyatı 680 milyon 896 bin 643 TL olarak belirlendi.

 İhaleye katılmak isteyen firmaların 500 bin TL karşılığında ihale dosyasını alması gerekiyor. Ayrıca, ihaleye giren firmaların 50 milyon TL'lik kuruluş sermayesine sahip ve Türkiye’de kurulmuş bir firma olmaları şartı bulunuyor.

İhaleyi Kazanan Firmaya Yükümlülükler

İhaleyi kazanan firma, İnegöl-Yenişehir doğalgaz şebekesinin iyileştirilmesi, bakım onarım ve genişletilmesinden sorumlu olacak. Bu süreç, bölgedeki doğalgaz hizmetlerinin verimliliği ve sürekliliği açısından önem taşıyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İNGAZ resmen satışa çıktı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.