Kaymakam Yılmaz Veda Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

2012 yılı eylül ayında Kaymakam Samet Ercoşkun’un Bursa Vali Yardımcılığı’na atanmasından sonra İlçemiz Kaymakamlığına atanan Süleyman Yılmaz’ın yeni görev yeri Osmaniye Vali yardımcılığı oldu. Geçen hafta sonu itibariyle ilişiğini kesen Kaymakam Yılmaz’ın bugün Osmaniye’deki görevine başlaması bekleniyor.

Kaymakam Süleyman Yılmaz, Yenişehir’deki görevinden ayrılmasıyla ilgili yayınladığı veda mesajında, “Osmaniye Vali Yardımcılığına geçici görevle atanmam nedeniyle onurla yürütme gayreti içinde olduğum görevimden bu gün itibariyle güzel hatıralarla ayrılıyorum.” Dedi.

Yılmaz’ın mesajı şöyle:

Osmanlı Devletinin kuruluşuna giden ilk adımlarının atıldığı Yenişehir’de görev yaptığım süre içinde; her şeyin en güzeli ve iyisine layık olan saygıdeğer Yenişehirlilere; devletin gülen yüzü ve şefkat eli olarak, herkesi ve her kesimi kucaklama kararlılığı, adalet, sevgi ve hoşgörüye dayanan bir anlayışla hizmet etme azmi içinde olduk.

“Halka hizmet hakka hizmettir” anlayışından hareketle, Yenişehir’e çalışma azim ve gayretleri ile değer katan, ekip ruhu ile çalışmalarımızda şahsıma ve kamuya yardımcı olan mesai arkadaşlarıma, her zaman iş birliği ve iyi ilişkiler içinde bulunduğumuz Garnizon Komutanlığımıza, Belediye Başkanlığımıza, yargı mensuplarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza, sıcaklıklarını her daim hissettiğim vatandaşlarımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Yılmaz Veda Etti

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.