1. Haberler
  2. Güncel
  3. İYİ PARTİ Yola Nihat Doğan’la Çıkıyor

İYİ PARTİ Yola Nihat Doğan’la Çıkıyor

featured

İYİ Parti Bursa Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen Yüksel Yılmaz ilçelerle ilgili çalışmaya hız verdi.  Şu ana kadar görevlendirmenin yapılması ile beraber yönetim kurulları oluştu.

İYİ partinin Bursa il teşkilatından yapılan açıklamaya göre,  Yenişehir İlçe Kurucu Başkanlığı için Nihat Doğan görevlendirildi. İlçe Teşkilatını kurmakla görevlendirilen Doğan, önümüzdeki günlerde ilçe yönetim kurulunu oluşturacak.

Görevlendirmede söz alan İl Başkanı Yüksel Yılmaz “Bursa’da siyaset liginde şampiyon olacak kadroları oluşturuyoruz. Bu parti İYİ insanların halisane ve İYİ dilekleriyle canla başla çalışacağı bir oluşumdur. Nihat DOĞAN başkanımızla Yenişehir’de birlikte yol almaya karar verdik. Bu kararımız Yenişehir halkına hayırlı olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ PARTİ Yola Nihat Doğan’la Çıkıyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.