KALİTE sonuçtan memnun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Kalite Özel Öğretim Kursu tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, 2016/2017 Eğitim-Öğretim yılı ‘‘TEOG’’ ve ‘‘LYS’’ sonuçlarını değerlendirildi.

Açıklamada, “Öğrencilerimizin 5’i Fen Lisesi, 1’ i Bursa Anadolu Lisesi, 8’i İnegöl Zeki Konukoğlu gibi çok iyi okulları kazanarak başarıya ilk adımlarını attılar. Sadece bizim kurumumuzda okuyan 50’den fazla öğrencinin Yenişehir dışındaki iyi okullara gitti.” Denildikten sonra, LYS gruplarında uzun zamandan beri adlarını unuttuğumuz ODTÜ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi ) , Hacettepe gibi saygın okullara öğrenci göndermenin KALİTE ailesi olarak büyük hazzını yaşıyoruz.  Çocuklarımızın bu başarısında emeği geçen tüm eğitim camiasına ve öğrenci velilerine teşekkür edildi.

Kurum Müdürü Serdar Fidan özellikle bir şeyin altını çizmek istediğini söyledi.

Maalesef öğrencilerimizin ‘’ Hedef Belirleme ‘’ konusunda eksik ve yetersiz olduklarına dikkat çekti.

Tüm başarılı insanların hayat hikayelerini incelediğimizde azimli ve kararlı olduklarını, kendilerini çok iyi disipline ettiklerini, sürekli ve etkili bir biçimde çalıştıklarını görürüz. Örneğin  Gazi Mustafa Kemal  Atatürk ,  Prof. Dr. Gazi Yaşargil ,  Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu ,  Prof. Dr. Aziz Sancar …..daha niceleri gibi .

İstedikleri başarıya ulaşamayan insanların hayat hikayelerini incelediğimizde; kendilerine tam olarak güvenmediklerini, sürekli endişeli olduklarını, ayrıntılara fazla dikkat etmediklerini, yeterli azim ve çalışma alışkanlıklarına sahip olmadıklarını görürüz.

Kısacası, başarısızlığın temelinde yetersizliğin değil, güvensizliğin olduğunu belirtti. Öğrencilerimizin hedef belirlerken kişisel özelliklerimize uygun ve hedeflerimizin gerçekçi olması konusunda özenli davranmamız gerektiğini söyledi.

           

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KALİTE sonuçtan memnun
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.