Refakatçi Ve Hasta Kabul Kurslarına Yoğun İlgi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Güzel, açmış oldukları Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursu ile Yenişehir de İlk defa açılan Hasta Kabul İşlemleri Kurslarının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunda yüzün üzerinde kişiye eğitim verdiklerini bu kursu bitirenlerin büyük bölümünün Yenişehir Huzurevi,  İnegöl, Bilecik ve Bursa da özel ve devlet sektöründe huzurevlerinde,  rehabilitasyon merkezlerinde işe girdiğini İznik’te de yakın tarihte bir Huzurevinin açılacağını burada da iş imkanı bulabileceklerini belirtti.

21 Ağustos pazartesi günü yeni bir Hasta Refakatçisi Kursunun başlayacağını bu kursa kayıtların devam ettiğini söyleyen Güzel, Her alanda yıl boyu kurs kayıtlarının devam ettiğini belirtti ve 12 kişi başvuru yaptığında kursların açıldığını ancak bazı alanlarda öğretici bulmakta güçlük çektiklerini ifade etti.

Güzel ayrıca, 15 Ağustos itibari ile usta öğretici başvurularını almaya başladıklarını, her alanda usta öğretici olmak için özellikle lisans, ön lisans ve meslek okulu mezunlarının Halk Eğitim Merkezine başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın da zaman zaman kurslara gelerek derse katıldığının altını çizen Güzel, Yenişehir de ilk defa Hasta Kabul İşlemleri Kursunun açılmasını sağladığı için kursiyerler ve kendi adına İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu’na teşekkür etti.

 

    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Refakatçi Ve Hasta Kabul Kurslarına Yoğun İlgi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.