Kayıp kadını arama çalışmaları sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de 6 Haziran günü kaybolan ve cipi İznik Gölü kıyısında terk edilmiş bulunan emlakçı Sadiye Şensözlü’yü arama çalışmaları sürüyor. Şensözlü’nün Orhagazi Gölyaka Köyü’nde görüldüğü bilgisi üzerine bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı. Yenişehir’de emlakcılık yapan 3 çocuk annesi Şensözlü, en son 6 Haziran cumartesi günü, 16 HU 555 plakalı siyah renkli cipini otoparktan alırken görüldü.

Kendisinden bir daha haber alınamayan Şensözlü’ye cep telefonu ile ulaşamayan çocukları ve ailesi, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Yürütülen soruşturma sonucu Şensözlü’nün kullandığı cip, İznik Gölü kıyısındaki Göllüce Mahallesi’nde bulundu. İçinde kan izleri olduğu bildirilen, ön camında çatlak olan araç çekici ile Bursa’ya getirilerek, incelemeye alındı.

Göl kıyısında önce jandarma ve 24 kişilik AFAD ekibi, tarafından yürütülen arama çalışmalarına daha sonra Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen ekip de destek verdi ancak İznik’in Göllüce ve Yenişehir’in Papatya köyü kırsalı arasında sürdürülen çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Sadiye Şensözlü’nün bulunması için polis ve jandarmanın soruşturması devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayıp kadını arama çalışmaları sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.