Kayışoğlu Yenişehir’i Sevdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bursa Milletvekili NurhayatAltaca Kayışoğlu, sık sık Yenişehir’e yaptığı ziyaretlerle Yenişehir halkının taktirini kazanıyor.

Geçen hafta  Cumartesi günü CHP kadın kollarının düzenlediği kahvaltı programına katılan Kayışoğlu, Pazar sabahı da Yenişehir’e gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu.

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Necdet Sert, NurhayatAltaca Kayışoğlu’nun enerjisinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ‘Ne zaman ilçemize davet etsek bizi kırmıyor. Her davetimizde ilçemize geliyor, bizleri ziyaret ediyor ve halkımız ile buluşuyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum’ dedi.

 Bir Pazar sabahı Yenişehir sokaklarında esnafla buluşan CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’da, Yenişehir’in önemli bir ilçe olduğunu belirterek, ‘Tarım denince aklımıza ilk gelen ilçelerden birisi Yenişehir’dir. Gerçekten önemli bir tarım deposu Yenişehir. Bu nedenle bizim için önemli bir ilçe. Yenişehir’in genç başkanı Necdet Sert başkanımız da bizleri sık sık arayıp sorunları aktarıyor. Tarım kesiminin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz ve sık sık bunları mecliste dile getiriyoruz. Getirmeye de devam edeceğiz’ diye konuştu.

‘Önemli olan seçimden seçime gelip halkı ziyaret etmek değildir’ diyen Altaca Kayışoğlu, ‘Biz her zaman sokak da vatandaşımızın yanında ve sorunları yerinde tespit etmekten yanayız. Seçim ile ilgili bir kaygımız yok. Vatandaşımızın bize verdiği bu görevi en güzel şekilde yerine getirmek için çabalıyoruz’ dedi.

Türkiye’de sorunların diz boyu olduğunu da belirten NurhayatAltaca Kayışoğlu, ‘Nereye el atsanız elinizde kalıyor. Sürekli vatandaşın içinde ve onların dertlerini dinliyoruz. Gerçekten vatandaşımızın işi çok kötü. Bizler de bu sorunları çözmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. İnşallah 2019 seçimlerinde AKP’den kurtulacağız ve bu ülkenin sorunlarını CHP iktidarı çözecektir’ diye konuştu.

Haber: Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayışoğlu Yenişehir’i Sevdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.