Mehmet Kerim Vefat Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’in bilinen ve sevilen simalarından Mehmet Kerim, geçen hafta 84 yaşında hayatını kaybetti. En eski çarşı esnaflarından olan Kerim, 1964 yılından itibaren kendine ait işyerinde Yenişehir’e hizmet verdi.

Beş erkek kardeşten en küçüğü olan ve 1932 yılında dünyaya gelen Mehmet Kerim’in cenazesi geçen hafta Balibey Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir mezarlığında toprağa verildi.

Halen çocukları ve torunları tarafından sürdürülen işe seyyar olarak başlayan Mehmet Kerim, 1964 yılında başladığı bu işyerini Tatar Bayram’dan devralmış ve geçen süre içinde kesintisiz olarak günümüze kadar taşımıştır. 3 çocuk ve 7 torun sahibi Mehmet Kerim 65 yıldır, Yenişehir’de bulunmayan her ürünün tek adresi olarak hizmet vermiş, Nerede bulabilirim? Sorusunun cevabı olmuştur.

Yaşamına ait fotoğraflar incelendiğinde her birinin arkasına yazdığı dörtlüklerde Mehmet Kerim’in duygusal yönünü görürüz.

Yenişehir’de ilk bisiklet kullanıcılarından olan Mehmet Kerim, kendi adına kayıtlı 1957 model ve Bursa 0 666 nolu plakalı bisikletiyle özdeşleşmişti.

Kederli ailesine, tüm sevenlerine Başsağlığı dileriz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmet Kerim Vefat Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.