Mehmetçik için yapılan Örme Boyunluklar yola çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Kadınları Derneği Bursa Şubesi tarafından başlatılan Doğu ve Güneydoğu da görev yapan askerlerimize boyunluk örme projesine, CKD Yenişehir Şubesi de katıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren CKD Yenişehir Şubesi başkanı Serpil Kayar, çalışmanın ayrıntıların internet sayfalarında paylaştıklarını belirtti ve üretilen ürünlerin kullanılabilir olması için aranan özellikler olduğunu ve belirlenen şartlara uyulması gerektiğini anlattı.

“Yün olması, haki renkte olması, yumak ve ip kalınlığı ve rahat kullanılması bütün boyunluk şeklinde yapılması önemliydi. Bizler birkaç kez toplanıp yün paylaşımı yaptık. İsteyen gruplara yün gönderdik ve teslim alacağımız tarihleri belirledik. Bu hafta da üretilen ürünleri toplayıp Bursa şubemize gönderdik” diyen Kayar,

240 parça boyunluğun, Bursa şubeye gönderdiklerini ifade eden, “onlar da kendi çalışmalarını da katarak toplu olarak teslim edecekler” dedi ve kendilerine gelen ürünlere iliştirilmiş durumda olan not, mektup ve şiirlerin ise dikkat çekici olduğunu söyledi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmetçik için yapılan Örme Boyunluklar yola çıktı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.