Mert’in ‘Kafası’ Çalıştı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Yenişehir Belediyespor Pazar günü kendi taraftarı önünde oynadığı İstanbul Yeşilköy engelini suskun golcüsü Mert’in 20 ve 58. Dakikalarda attığı gollerle 2-1 geçti.

   Oynadığı son iki deplasman maçlarından beraberlikle ayrılan Yenişehir Belediyespor, son derece hırsla başladığı maçta üst üste Yeşilköy yarı alanına gelmeye başladı.

   20. dakika da sağdan yapılan ortaya aşırtma bir kafa vuruşu yapan Mert takımını 1-0 öne geçirdi.

   İlk yarının kalan dakikalarında da birçok gol pozisyonuna giren Yenişehir Belediyespor bunları golle sonuçlandıramayınca ilk yarı 1-0 Yenişehir Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

   İkinci yarıda toparlanmış bir görüntü sergileyen Yeşilköy ilk yarının aksine gol için Yenişehir Belediyespor kalesine inmeye başladı.

   51. dakika da Yeşilköy’ün geliştirdiği bir atakta Onur Berber kafa ile topu ağlara gönderince maç 1-1 oldu.

  Bu golden sonra kısa bir bocalama gösteren Yenişehir Belediyesporlu futbolcular bunu çabuk atlattı ve yine gol için Yeşilköy ceza sahasına gelmeye başladı.

   58. dakika da yine sahneye çıkan Mert bu kez ayağı ile kendisinin ve takımının 2. Golünü attı.

   Golden sonra da oyunun üstünlüğünü eline geçiren Yenişehir Belediyespor oldu. Sık sık gollük ataklarını sıklaştıran Yenişehir Belediyespor yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince maç 2-1 Yenişehir’in üstünlüğü ile sona erdi.

   Maçtan sonra taraftarı ile bütünleşen Yenişehir Belediyesporlu futbolcular büyük sevinç yaşadılar.

   Maçtan sonra soyunma odasına inen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ve Yenişehir Belediyespor başkanı Serhat Savcı futbolcuları tek tek tebrik ettiler.

Saha: Yenişehir

Hakemler: Rahmi Fatih ANT, Fatma Özlem TURSUN, Arda YAPANMIŞ.

Yenişehir Belediyespor: Eyüp, Emir, Hüseyin, Emir Orhan, Taha, Feyyaz, Ercan, Tolga, (70. Cüneyt),  Metehan, Doğancan, (Dk. 84 Ahmet), Mert. (Dk. 74 Bartu)

Yeşilköy Spor: Barbaros, Ömer, (Dk. 45 Fatih), Eyüp, Mehdi, A.Samet, İmhan, Davut, Yusuf, (Dk. 75. Burak), Okan, İsmail, Onur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mert’in ‘Kafası’ Çalıştı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.