MHP Belediye Yönetimini İstifaya Çağırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Yenişehir İlçe Başkanlığı adına yapılan ve “dilekçe belediyeciliğinin geldiği noktayı ibretle izliyoruz ”başlığı ile hazırlanan açıklamada “Yol yakınken gelin tüm ekibinizle istifa edin, Yenişehir’de seçimleri yenileyelim ve herkes en iyi bildiği işi yapsın.” Denildi.

Açıklama şöyle:

Sırtında yumurta küfesi yokken İlçemiz gündemini işgal eden her konuyla ilgili verdiği önerge ve dilekçeleri sosyal medya hesaplarında paylaşan Mevcut Belediye Başkanının göreve gelir gelmez yaptığı ilk icraatından birisi, Yenişehir Belediyemiz tarafından Yenişehir halkının hizmetine sunulan sosyal imkanlara % 600’e varan oranlarda zam yapmak oldu.

Bugüne kadar dilekçe belediyeciliği yapan Mevcut Başkanın, yönetim becerisini tüm Yenişehir halkı böylece görmüş oldu.

Belediye yönetmek önerge ya da dilekçe vermeye benzemez. Belediyemizin 2024 yılı Ocak ayında da şubat ayında da mart ayında da Nisan ayında da aylık bütçeleri hemen hemen aynıdır. MHP’li Belediye yönetimimiz döneminde de eksik bütçeler ile personelin maaşları aksatılmadan ödenmiş, Belediye sosyal tesislerinden tüm Yenişehir halkı ücretsiz (Yenişehir’in gençlerine belediye tesislerindeki tüm sosyal imkanlar MHP’li belediye yönetimimiz döneminde 24 saat/tüm gün ücretsiz olarak sunulmuştur) ya da çok cüzi, temsili ücretlerle yararlandırılmıştır.

Yenişehir Belediye Başkanı seçilen mevcut Belediye Başkanının ilk icraatı, tüm belediye personelinin maaşlarını eksik ödemek olmuş, ikinci icraatı ise belediye sosyal tesis ücretlerine % 600’e varan oranlarda zam yapmak olmuştur.

Kendisini yerel yönetim uzmanı olarak tanıtan belediye başkanının ortadaki durumlara ürettiği çözüm, eksik maaş ödemek ve % 600’lere varan zam yapmak olmuştur.

Çözümü kendi yönetim ve uzmanlığından beklemek yerine belediye personelinin eksik maaşa anlayış göstermesinden ve Yenişehir halkından yüksek zamlara anlayış göstermesinden beklemek mevcut belediye başkanının yönetim tarzıdır.

MHP Yenişehir İlçe Başkanlığı olarak Yenişehir’in mevcut Belediye Başkanına buradan çağrı yapıyoruz.

Yol yakınken gelin tüm ekibinizle istifa edin, Yenişehir’de seçimleri yenileyelim ve herkes en iyi bildiği işi yapsın. Siz bugüne kadar olduğu gibi dilekçe belediyeciliği yapın, biz de Belediye personeli ve Yenişehir halkını gözeterek Üretken Belediyecilik yapalım…

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Belediye Yönetimini İstifaya Çağırdı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.