Muhtarlarla Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

muhtarlar

Yenişehir Belediye Meclis salonunda geçen hafta yapılan toplantıya, Kaymakam Abdullah Çiftçi ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik katıldı. Mahalle Muhtarı, sırasıyla söz alarak çeşitli talep ve şikâyetlerini dile getirdiler.

Toplantıda konuşan Kaymakam Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi’ne doğru yatırım talepleri ile gidilmesi gerektiğini belirtti ve bunun için de mahallerimizdeki beklentileri yerinde görüp tespit edileceğini söyledi. Konuşmasında siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarına çok iş düştüğünü anlatan Kaymakam Çiftçi, herkesin düşüncesini ortaya koymasında yarar olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik de konuşmasında,” muhtarlarımızın taleplerini dinledik ve bu taleplerle ilgili olarak biz çalışmalarımızı başlattık. Devletimizin gerçekleştirmiş olduğu yatırım projelerimizin arkasında İlçe Başkanımla, Kaymakamlığımızla ve sizlerle birlikte durabilmeliyiz. Çok samimi olarak ifade ediyorum ki biz bir aileyiz. Kaymakamımızın da ifade ettiği gibi, farklı düşünceleri ön plana çıkartmaksızın, ilçemiz adına bütün meselelerde biz hep beraberiz” dedi.

Toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinden sonra, Türkiye’de Büyükşehir Yasası başlamış oldu. Bursa Büyükşehir Belediyemizle beraber Yenişehir’imiz de bütün köyleriyle bu yasa kapsamına girdi. 2,5 yıldır da bu şekilde yönetmeye çalışıyoruz. İlçe merkezimizde ve köylerde BUSKİ ile birlikte kanalizasyon, yağmur suyu gibi alt yapı çalışmalarımız tamamlanmak üzere. İnşallah en kısa sürede bu çalışmayı da tamamlayıp üst yapıyla beraber bu işi en kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Genel olarak merkezimizde ve köylerde, kanalizasyon çalışmalarıyla birlikte içme suyu projesi de devam ediyor. Projesi biten ve 2017 yatırım programına alınan köyler var. 2,5-3 yıllık bir sürede alt yapı ile ilgili yaklaşık 100 Milyon TL’lik bir harcama yapıldı” dedi.

muhtarlar-1

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muhtarlarla Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.