Ödüllü Kampanya

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

img_0201-custom

Ödüllü kan bağışı kampanyası geçen hafta yapıldı.  Akçeşme İlkokulu ve Kızılay Yenişehir Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Ödüllü Kan Bağışı Kampanyasına Kaymakam Abdullah Çiftçi, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Kızılay Yenişehir Şube Başkanı Sezai Özcan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Akçeşme İlkokulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve en çok bağışçı getiren öğrenciye bisiklet ödülünün verileceği Kan Bağışı Kampanyasında ilk olarak Akçeşme İlkokulu Müdürü Lütfü Şen bir konuşma yaptı. Kanın Acil değil Sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten Şen, “Kan üretilemeyen bir dokudur ve halen tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. Kan bağışı hem toplumsal hem kişisel açıdan çok önemlidir.” Dedi.

Kaymakamı Abdullah Çiftçi yaptığı konuşmasında programda emeği geçenlere teşekkür ederek, Ödüllü Kan Bağışı Kampanyasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Programda öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterisinin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar kan bağışında bulundular.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ödüllü Kampanya
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.