Okuma Yazma Kursları Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, “Okuryazarlık Seferberliği” kapsamında Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kursları ziyaret ettiler.

Kaymakam Suat Seyitoğluve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ilk ziyaretini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan iken ziyaret ettiği Süleyman Paşa ilkokuluna gerçekleştirdi.

Burada konuşan Kaymakam Seyitoğlu, ‘Ülkemizde herhangi bir nedenle eğitim öğretim hakkından yararlanamayan veya temel eğitimini tamamlayamayan vatandaşların okuryazar hale gelebilmeleri ve yarım kalan eğitimlerini tamamlayabilmeleri amacıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “OkuryazarlıkSeferberliği”  çalışmalarına Yenişehir olarak ciddi anlamda ağırlık verdik. İlçemizde bu güne kadar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne 279 bayan ve 22 erkek olmak üzere toplam 301 kişi kurslara kayıt yaptırmış olup, eğitimlerine halen devam etmektedirler. Tahirağa İlkokulu, Akçeşme İlkokulu, Süleymanpaşa İlkokulu ve Aydoğdubey İlkokulunda Okuryazarlık Seferberliği  kapsamında eğitim görmekte olan kursiyerlerimizi sınıflarında ziyaret ederek, onlarla bir süre sohbet ettik. Yenişehir’de okur yazar kimse kalmayana kadar bu çalışmamızı sürdüreceğiz. İnşallah Yenişehir’de bu kampanya sonrası okuma yazma bilmeyen hiç kimse kalmayacak’ dedi.

Kaymakam Seyitoğlu, kurslarda kursiyerlerle sohbet ederek ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu ve onlarla yakından ilgilendi.

Haber: Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okuma Yazma Kursları Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.