Yeni Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Emniyet Müdürü Bülent Albayrak’ın Ankara’ya tayin edilmesi ile boşalan göreve Bursa Mustafa Kemal paşa Emniyet Müdürü Ümit Güner atandı.

19 yıllık görev hayatı boyunca Yalova, Kosova Birleşmiş Milletler Polis Gücü, Siirt Emniyet Müdürlüğü, Dışişleri Bakanlığı Katar Büyükelçiliği Misyon Koruma, Bursa Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve son olarak Mustafa Kemal Paşa Emniyet Müdürlüğü yapan Ümit Güner, 1978 Manisa Gördes doğumlu. Evli ve üç çocuk babası Ümit Güner, Yenişehir’deki görevine başladı.

Kaymakam Seyitoğlu’nu Ziyaret Ettiler

Yenişehir’de Emniyet Müdürlüğünden 8 yıldan bu yana görev yapan Emniyet Müdürü Bülent Albayrak’ın Ankara Pursaklar’a Emniyet Müdürü olarak atanmasıyla boşalan göreve gelen Bursa Mustafa Kemal Paşa Emniyet Müdürü Ümit Güner Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’nu ziyaret etti.

Ankara Pursaklar’a atanan Emniyet Müdürü Bülent Albayrak’la birlikte Kaymakam Seyitoğlu’nu Makamında ziyaret eden Yeni Emniyet Müdürü Ümit Güner’e görevinde başarılar dileyen Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Ankara’ya atanan Bülent Albayrak’ı da başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Kaymakam Suat Seyitoğlu, yeni emniyet müdürünü yeni görevine atanması ile başarılar dileyerek, ‘Ankara’ya atanan Bülent Albayrak ilçe halkına 8 yıla yakın bir zaman hizmet etti. Kendisine teşekkür ediyor yeni görev yerinde ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Yeni gelen Emniyet Müdürümüze de hayırlı olsun. Yenişehir’de el birliği ile var olan huzur ve güven ortamını sürdüreceğiz. Kişiler gidici makamlar kalıcıdır. İnşallah yeni müdürümüzle birlikte ilçemizi daha huzurlu bir ilçe yapmak için çaba harcayacağız’ diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Emniyet Müdürü Görevine Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.