Piknikte Yetki Halayı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Eğitim-Sen İlçe Yenişehir Temsilciliği, geçen hafta gerçekleştirdikleri ve bu yıl geleneksel halen gelen piknikde, Kamusen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve genel merkez yöneticilerini ağırladı. Sendika temsilcileri pikniğin sonunda yetki halayı çekti. Bilindiği gibi Bursa’da eğitimde bu yılda yetkili sendika Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen olmuştu.

Türk Eğitim-Sen Yenişehir temsilciliği tarafından düzenlenen Pikniğe ayrıca, Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şubeye bağlı ilçeler İznik, Orhangazi, İnegöl, Gemlik, Gürsu, Yıldırım Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcileri ile ilçe yönetimleri ve Yenişehir de bulunan Kamu sen e bağlı Türk Diyanet Sen, Türk Büro Sen,  Türk Sağlık Sen, Türk Tarım Orman Sen in ilçe temsilcileri ve değerli üyeleriyle asıl bu pikniğin tertibinin mimarı Türk Eğitim Senin Yenişehir ilçesindeki üyelerinin ve ailelerinin katılımlarıyla tam bir şölene dönüştü.

Piknikte açılış konuşmasını yapan İlçe Temsilcisi Selahattin Gürses önce Somadaki faciada yaşamını yitirenleri rahmetle andığını belirtti. Bu yağışlı havada buraya katılımlarından dolayı herkese şükranlarını sunduğunu söyledi ve Sayın Kamusen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un aralarında bulunmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Programda kısa bir konuşma yapan Kamusen Genel Başkanı İsmail Koncuk her türlü hava muhalefetine rağmen burada olan herkese teşekkür etti. Gündeme dair birkaç değerlendirme yaptıktan sonra da Yenişehir’de beş dönem sonra yetkiyi tekrar emin ellere teslim eden üyelere ve bu süreçte büyük gayretler sarf ettiklerini bildiğim ilçe yönetimine teşekkür etti. Piknik konuşmaların ardından çekilen yetki halayıyla devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Piknikte Yetki Halayı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.