Protestoya Başkan Desteği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçemizde bulunan çeşitli sivil toplum örgütleri ve hayvan severler tarafından gerçekleştirilen protestoya destek verdi.

Geçen hafta ilçemiz Çamönü Mahallesi mevkiinde bulunan 84 adet ölü ve 16 adet canlı köpeğin bulunmasına ilişkin yapılan protestoda Belediye Başkanı Süleyman Çelik bir açıklama yaptı. Başkanımız açıklamasında “ Basında yer alan haberlere göre, bu üzücü hadisenin Yenişehir’den kaynaklandığına dair yanlış bir algı oluşmuştur. Katledilen hayvanlarımız ve bu olay üzerine oluşan yanlış algı hem beni hem de hemşerilerimizi derinden yaralamıştır. Biz göreve geldiğimiz günden beri bütün hayvan severlerimizle, derneklerimizle, ilçe içindeki ve dışındaki bütün arkadaşlarımızla bu konunun takipçisiyiz. Bu hassas konuda hayvanlarımızın da birer can taşıdığının bilincinde olarak bugüne kadar elimizden gelen tüm desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Konuyla ilgili soruları da cevaplandıran Başkan Çelik, Savcılık makamının olayın üzerinde titizlikle durduğunu ifade etti ve bir de ilçemize modern bir hayvan barınağının en kısa zamanda yapılacağının sözünü verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Protestoya Başkan Desteği

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.