Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karagöz İle Hacivat Ramazan Sahnesinde

hacivat

Osmangazi Lisesi bahçesinde düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Canlı ve Gölge Karagöz ile Hacivat gösterisi, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Karagöz ile Hacivat gösterisini izlemeye Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Sabri KAPOĞLU, AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gölge oyunuyla başlayan program daha sonra canlı Karagöz ile Hacivat gösterisiyle devam etti. Gösterinin sonunda çocukları sahneye alan sanatçılar onlarla çeşitli oyunlar oynadılar.

“Arslan Bey’in Kerimesi “Ramazan sahnesinde

tiyatro

Yenişehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanıp sunulan“Arslan Bey’in Kerimesi” adlı tiyatro oyunu Yenişehirli sanatseverlerden ilgi gördü.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunca “Her Yerde Tiyatro, Her Yer Tiyatro” projesi 2016 yılı Ramazan etkinlikleri kapsamında, çevre yerleşimler ile ana kent arasında kültürel bağın güçlendirilmesi amacıyla yapılan ve Osmangazi Lisesi bahçesinde başarılı bir performansla sahnelenen tiyatro oyununu vatandaşlar ilgiyle izledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ramazan Etkinlikleri Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.