Sanayide Asfalt Sevinci

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alt yapısı tamamen biten Yenişehir eski sanayisinde asfalt sevinci yaşanıyor.

   Yenişehir eski sanayisinde son kalan birkaç sokak da yapılan asfalt çalışmalarını gezen Belediye Başkanı Süleyman Çelik, sanayi esnafına sabırlarından dolayı teşekkür etti.

   Yenişehir eski sanayisinde yıllardan bu yana devam eden alt yapı çalışmalarında mutlu sona geldiklerini belirten Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ‘Nihayet alt yapımız bitti ve asfalt çalışmalarımızda tamamlanmak üzere. Yıllardan bu yana yapılan çalışmalara sabreden esnafımıza teşekkür ediyorum, Çok beklediler ama beklediklerini değdi. Sanayi sokakları artık pırıl pırıl oldu. Alt yapısı da tamamlandı. Bundan sonra sanayi esnafımızın hiçbir sorunu kalmadı’ dedi.

Yenişehir’de alt yapının artık tamamlandığını da belirten Başkan Çelik,, ‘ Bundan sonra işin makyaj kısmı kaldı. Bu nedenle Yenişehirli artık tertemiz bir ilçede yaşayacak. Gerçekten uzun yıllar alt yapı nedeniyle sıkıntılı yıllar geçiren Yenişehir insanımıza ne yapsak hak ediyorlar’ dedi.

   Yenişehir Demirciler ve Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Süer’de Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e sanayiye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ‘Esnaf arkadaşlarımız gerçekten yazın tozdan kışın çamurdan bıkmıştı. Artık sanayiye vatandaş giremez olmuştu. Bu işlerimize de yansıyordu. Yıllardan bu yana bu sıkıntılarla boğuştuk. Çok şükür şimdi bitti. İnşallah bundan sonra yüzümüz gülecek. Sanayimizde alt yapının ardından asfalt çalışmalarını bitiren başta Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e, BUSKİ yetkililerine ve emeği geçen herkese sanayi esnafımız adına teşekkür ediyorum’ dedi.

Haber: Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sanayide Asfalt Sevinci
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.