Seçim sonrasında Başkan Aydın’dan İlk Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Davut Aydın, seçimler sonrasında yaptığı açıklamada, kamuoyuna seslendi. Açıklamasında “29 yıl Yenişehir Belediyesinde çalışıp, 2019 yılından itibaren Belediye Başkanı olarak bu aziz ilçede size hizmet etmenin onurunu, gururunu şerefini yaşadım. Yenişehirli hemşerilerimizin verdiği kararın Yenişehir’imizin yararına hizmetlerle taçlandırılması en büyük beklentimizdir.” Dedi.

Açıklama şöyle:

Kıymetli Hemşerilerim,

Canımdan Aziz Bildiğim Yenişehir’im

29 yıl Yenişehir Belediyesinde çalışıp, 2019 yılından itibaren Belediye Başkanı olarak bu aziz ilçede size hizmet etmenin onurunu, gururunu şerefini yaşadım.

Ben ve ekip arkadaşlarım, üretken belediyeciliğin birçok öncü projesini hayata geçirdik.

Özellikle İlçemizin en büyük yatırımı olan ve tüm çiftçilerimize hizmet verecek yap işlet devret modeli ile ‼️Soğuk Hava Deposu ve Paketleme Tesisini‼️Yenişehir’imize kazandırdık.

✅Kapalı Pazar Alanı

✅Kır Düğün Salonu

✅Osmangazi Millet Bahçesi

✅Matay Gençlik Merkezi

✅Ücretsiz Çocuk Oyun Alanları

✅Kozdere Çamlığı Mesire Alanı

✅Engelsiz Yaşam Merkezi

✅Kapalı Yüzme Havuzu

✅Kapalı Spor Salonu

✅5 Adet Halı Saha

✅Basketbol Sahaları

✅Galericiler Sitesi

✅Akıllı Otobüs Durakları

✅5 km Bisiklet Yolları

✅Biberin Coğrafi İşaret Belgesi

✅763 Bin Metrekare Parke Taşı

✅Çocuk Parkları

✅Yeşil Alanlar

✅Metruk Bina Yıkımları

✅Ücretsiz Üniversite Kursu’nun yanı sıra 1️⃣6️⃣ ana projemizden 15’ini tamamladık. Üzerine 4️⃣2️⃣ farklı projeyi hizmete sunduk.

Kültür sanat alanında sürekli aktif, yaşayan bir ilçe olduk, üretken belediyecilikten bir an bile taviz vermedik. Bir kısmını buraya ancak yazabildiğim üzere, elimizden ne gelirse, fazlasıyla bu ilçeye hizmet etmek için yapmaya çalıştık. Çalışmaktan başka gündemimiz hiç olmadı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerini demokrasi şöleni havasında geride bıraktık. Öncelikle sandığa giderek, iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkan sonucu baş tacı yapıyor, halkımızın vermiş olduğu karara saygı duyduğumuzu vurgulamak istiyorum.

Sizlerin kararıyla şehrimizde başlayacak yeni dönemin Yenişehir’imiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Yenişehirli hemşerilerimizin verdiği kararın Yenişehir’imizin yararına hizmetlerle taçlandırılması en büyük beklentimizdir.

Seçim çalışması sürecinde bizlerle bir olan, destekleriyle yanımızda yer alan İlçe Başkanlarımıza, Cumhur İttifakımızın tüm paydaşlarına ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Biz bu şehrin sokaklarında, caddelerinde, mecrası ne olursa olsun her köşesinde hizmete devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Yenişehir’imizin emrinde olacağız. Saygı ve sevgilerimle…

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Seçim sonrasında Başkan Aydın’dan İlk Açıklama
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.