Şehitlerimizi Andık

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. Yılı Dolayısıyla Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yılı dolayısıyla İlçemizde gerçekleştirilen anma programı Atatürk Anıtı’na Kaymakam Suat Seyitoğlu, Garnizon ve Hava Meydan Komutan V.Lütfi Kocamanoğlu, ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in çelenk koymasıyla başladı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Yenişehir Havameydan Komutanlığı’nda görevli Teğmen Eyyüp Demir yaptı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü programına; Kaymakam Suat Seyitoğlu, Garnizon ve Hava Meydan Komutan V.Lütfi Kocamanoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Veysi Oktay, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Yenişehir Kent Mezarlığındaki Şehitlikte Düzenlenen Anma Töreni Gerçekleştirildi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. Yıldönümü programı kapsamında, Yenişehir Kent Mezarlığındaki şehitlikte düzenlenen anma töreni düzenlendi.  Şehitlik ziyareti gerçekleştirilerek, şehitlerimiz için din görevlileri tarafından Kur' anı Kerim okundu ve dualar edildi. Kaymakam Suat Seyitoğlu ve protokol üyeleri, törene katılan şehit aileleri ve yakınları ile birlikte şehitlerimizin mezarlarını ziyaret edip, mezarların üzerine karanfil bıraktı.

Şehitlik ziyaretine ayrıca Garnizon ve Hava Meydan Komutan V.Lütfi Kocamanoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Veysi OKTAY, Şehit Ailesi, yakınları ve gaziler katıldı.

Şehitlerimizin Onuruna Yemek Programı Düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin, 104. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle, Yenişehir Kaymakamlığı tarafından aziz şehitlerimizin onuruna yemek programı düzenlendi. Programa; Kaymakam Suat Seyitoğlu, Eşi Ülker Seyitoğlu Hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Veysi Oktay, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Garnizon ve Hava Meydan Komutan V.Lütfi Kocamanoğlu,  İlçe Jandarma Komutan V. Jan.Kıd. Başçavuş İbrahim Gültekin, Emniyet Müdürü İlhami Araali, Kurum Müdürleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaymakam Suat Seyitoğlu, yaptığı konuşmada; “Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şifa dileklerimle şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle de sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz, sizler bizim başımızın tacısınız” dedi.

Kaymakamımız, eşi Ülker Seyitoğlu Hanımefendi ile birlikte tek tek masaları gezerek şehit aileleri ile bir süre sohbet etti. Kaymakamlık tarafından düzenlenen programa katılan şehit aileleri ve gaziler, böyle anlamlı bir günde bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan yemek programı, şehitlerimize yapılan dua ve yakınlarına verilen hediyelerin ardından sona erdi.

Gevher Nesibe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Anma Programı Düzenlendi

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 104. yıldönümü münasebetiyle Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanarak Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür Merkezinde sergilenen anma programı ilgiyle izlendi. Program İstiklal Marşının okunması ve şehitlerimiz anısına saygı duruşu ile başladı.

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görevli öğretmen Ayşen Doğruer tarafından hazırlanan gösteri,  görevli öğretmen Erdem Üçer ve Kaymakam Sayın Suat Seyitoğlu'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından sergilendi. Öğrencilerin sergilediği "Emanetlerin Farkındayız" adlı Tiyatro Protokol tarafından büyük beğeni gördü.

 Programa Garnizon ve Hava Meydan Komutan V.Lütfi Kocamanoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Veysi Oktay, Emniyet Müdürü İhami Araali, Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Kurum Amirleri,  Şehit Ailesi yakınları ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehitlerimizi Andık
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.