Şişe Cam Okulu Tam Gaz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişe Cam, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı biber Pazarı’nın karşısındaki 20 bin 500 m2’lik arsada çalışmalar tam gaz sürüyor. Okul, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına yetiştirilecek.

Yenişehir’de 2 fabrika ile faaliyet gösteren Şişe Cam Grubu Üst Yönetim Kurulu, 2016 yılının son aylarında yaptığı toplantıda, Yenişehir’e okul yaptırma kararı almış, alınan karar, Şişe Cam’ın 2017 yılı bütçesine eklenmişti. Okul protokolü ise, 13 Kasım 2017 tarihinde Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün makamında Bursa Valisi İzzettin Küçük, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya ve Şişe Cam Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Ahmet Kırman’ın katılımlarıyla imzalanmıştı.

16 derslikli olarak yapılacak okulun ekipmanlarının iyi ve ileriye dönük bir okul olacağını kaydeden Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Okul inşaatında çalışmalar olumsuz hava koşullarına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Okul tamamlandığında öğrencilerimizin burada rahat bir eğitim hayatları olacak. Burada komple bir çalışma yapılıyor. Okul yanından geçen yol asfalt dökülecek. Biz asfalt dökülmeden okulun elektrik, doğalgaz, su gibi tüm alt yapı çalışmalarını tamamlayacağız. 2019 yılının Ağustos ayında okulun teslimi söz konusu. Bize verilen söz bu. İnşallah okul tamamlandığında evlatlarımız daha modern ve sağlıklı bir mekanda eğitim görecekler ve ilçelerine ve ülkelerine daha yararlı birer insan olacaklar. Şu an eğitimini sürdüren Osmangazi Lisemizin bulunduğu alana da kent meydanı ve Belediye sarayı yapılacak” dedi. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şişe Cam Okulu Tam Gaz
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.