Sokak Hayvanlarına Kış Takviyesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediyemiz Zabıta ekipleri, sokak hayvanlarının ağır kış şartlarından etkilenmemesi için beslenme odaklarına yiyecek takviyesi yapıyor.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Yenişehir’de de kış mevsimiyle beraber aşırı soğukların başlaması en çok sokak hayvanlarını etkiliyor. Biz sıcak evimizde otururken pek farkında değiliz ama sahipsiz hayvanların sokaktaki yaşamı kış şartlarıyla birlikte iyice zorlaşıyor. Sığınacak bir yer bulamayanlar donarak ölenlerin yanında yiyecek bulamadığı için açlıktan ölenler de oldukça fazla. Bu nedenle sahipsiz sokak hayvanlarının gıda ve su ihtiyaçlarının hayvan sever vatandaşlarımız tarafından karşılanabilmesine yardımcı olmak amacıyla, ilçemizin beş ayrı noktasında oluşturulan hayvan beslenme odaklarına..Belediyemiz Zabıta ekipleri tarafından esnaftan toplanan yiyecekler veriliyor.

Oluşturulan hayvan beslenme odakları, Yenişehir İlçe Mezbahasına, Yenişehir Sebze Halinin karşısına, Yeni Mahalle Çayırönü Sokak çıkışı kanal bölgesine, Yenişehir Tarım Kredi Kooperatifi mevkiine ve İznik Caddesi çevre yolu başlangıç noktasına yerleştirildi. Bu uygulama kış ayları boyunca sürekli olarak devam edecek’’dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokak Hayvanlarına Kış Takviyesi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.