TOKİ sakinleri zoru başardı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir TOKİ 1. Etap’ta oturan kat malikleri, Toki tarafından atanan yönetime karşı sürdürdükleri imza çalışmasını tamamlandı.

Haftalardır sürdürülen çalışmada sona gelindi ve geçen hafta Cuma günü itibariyle 392 site sakini noter aracılığı ile TOKİ merkezine gönderdikleri ihtarnamelerde, yönetimin kendilerine devredilmesini istediler.

Site yönetiminin kendileri tarafından seçilerek değil TOKİ tarafından atanan kişiler eliyle sürdürülmesine itiraz eden site sakinleri zoru başardı ve birkaç ay içinde yapılması beklenen genel kurulun önünü açtılar.

“Kaç lira aidat toplanacağına, nereye harcanacağına ve neler yapılacağına bizler karar vermek istiyoruz. Bu bizim en doğal hakkımız.” Diyen TOKİ sakinleri üç haftadır devam eden çalışmanın sonuna gelindiğini ve 08 Şubat Cuma günü itibariyle 392 imzaya ulaştıklarını belirttiler.

Önümüzdeki aylar içinde yapılması beklenen site genel kurulunda, kat malikleri yasasına göre yeni yönetim kurulu oluşturulacak ve TOKİ sakinleri kendi yöneticilerini seçecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOKİ sakinleri zoru başardı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.