Üzeyir Şebin Güven Tazeledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

S.S. 21 No’lu Bursa Yenişehir Yeşilkent Minibüs Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde, mevcut başkan Üzeyir Şebin güven tazeledi.

S.S. 21 No’lu Yenişehir Yeşilkent Minibüs Kooperatifi 2017 Yılı Olağan Genel Kurulu, Yenişehir Terminal Lokali’nde gerçekleşti.

Saygı duruşu ile başlayan Genel Kurulda, gündem maddeleri tek tek oylanırken, maddeler, oy birliği ile kabul edildi.

2018 yılı tahmini bütçenin de görüşüldüğü Genel Kurulda, son olarak seçimler gerçekleşti.

Seçimde mevcut Başkan Üzeyir Şebin ile eski başkan Adnan Yalta yarıştı. Geçen yıl da seçimlerde karşı karşıya gelen her iki aday da, liste çıkartarak üyelerden oy istedi.

Seçimde, 100 üyenin 96’ısı oy kullandı. 51 oy alan Üzeyir Şebin, S.S. 21 No’lu Yenişehir Yeşilkent Minibüs Kooperatifi’nde güven tazeleyerek tekrar başkan oldu. Adnan Yalta’ya ise 44 oy çıktı. 1 oy da geçersiz sayıldı.

Yeni başkan Üzeyir Şebin seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, seçime katılan ve kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti.

S.S. 21 No’lu Yenişehir Yeşilkent Minibüs Kooperatifi Genel Kurulu’nun ardından Üzeyir Şebin Başkanlığı’ndaki yeni yönetim kurulu, şu üyelerden oluştu: Üzeyir Şebin, Mehmet Sarı, Orhan Yaşar, Fatih Candan Ve Metin Buran. Denetleme Kurulunda İse; Aykut Dava, Recep Şahin Ve Harun Bayrak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Üzeyir Şebin Güven Tazeledi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.