Vatandaşın ATM çilesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de “Siteler” mevkii olarak adlandırılan bölgede vatandaş, ATM hizmeti alamamaktan şikayet ediyor.

Başta devlet barkası olan Ziraat bankası, İş Bankası ve Halk Bankası’nın bu bölgede yaşayan vatandaşların işlerini kolaylaştıracak tedbirleri almamaları eleştiriliyor.

Gazetemize gelen ve son aylarda sayısı artan şikayet mailleri bunun ne kadar önemli bir sorun olduğunu kanıtlar nitelikte.

Yenişehir’de şubesi bulunan tüm bankalardan istenen ise bu bölgeye ATM hizmetinin derhal başlatılması.

Hemen her türden bankacılık hizmetinin ATM’ler eliyle kolaylıkla yapılabildiği günümüzde vatandaşın işinin neden kolaylaştırmadığını merak ediyor.

Şikayetçiler arasında her yaştan ve her meslek grubundan insan var. Üniversite öğrencileri

Gelen mailler arasında çözüm önerileri de yer alıyor.

Türkiye’nin birçok yerleşim yerinde ortak ATM hizmeti veren Bankalararası Kart Merkezi (BKM)lerin yıllardır hizmet verdikleri hatırlatıldıktan sonra, aynı uygulamanın Yenişehir’de neden yapılmadığı soruluyor.

 

Gelen maillerde ayrıca, ATM hizmeti veren tüm bankaların, kart kullanıcılarının işlemlerini kolaylaştıracak ortak bir hizmet protokolüne imza attıkları vurgulanıyor.

Vatandaş, kendi işini kolaylaştıracak hizmetlerin neler olduğunun farkında. Umarız, Yenişehir’de şubesi bulunan tüm bankalar da çıkarlarının onlara hizmet götürmekten yana olduğunun farkındadır ve gereğini yapar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vatandaşın ATM çilesi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.