Vergi Haftası Bugün Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Verginin, toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla düzenlenen vergi haftası etkinleri bugün başladı. Yenişehir vergi dairesi müdürü Hülya Güngörmüş tarafından açıklanan ve bu yıl 26. düzenlenecek olan vergi haftası etkilikleri şöyle.

Kutlama programı bugün saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Bugün ayrıca Kaymakam Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Aydoğdubey İlkokulu ziyaretleri ile haftayla ilgili hazırlanan afişlerin asılma işlemleri gerçekleştirilecek.

Yarın ise Tahirağa Ortaokulu, Yenişehir vergi dairesini ziyaret edecek.

Yenişehir vergi Dairesi, Haftanın sonraki günlerinde de sırasıyla Yenişehir Ticaret Ve Sanayi Odası, Demirciler Ve Madeni İşler Odası, Muhtelifi Esnaflar Odası, Muhasebeciler Odası Yenişehir Temsilciliği ile Berberler Ve Benzerleri Odası’nı ziyaret edecek. Yine programda, Yenişehir Osmangazi Mes. Ve Tek. And. Lisesi ile Toki Orhangazi Ortaokulu ziyaretleri var.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vergi Haftası Bugün Başladı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.