Yaz Tatili Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de ilköğretim ve ortaöğretim okullarında öğrenim gören 10 Bine yakın öğrenci karne aldı ve 3 ay süreyle tatile çıktı. 17 Haziran günü
karne alan öğrenciler arasında hüzün ve sevinç yaşayanlar vardı ama hepsinde ortak olan duygu karne heyecanıydı. Yenişehir’de görev yapan yaklaşık 500 öğretmenin görevi 1Temmuz gününe kadar devam edecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz

2014-2015 Eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan İlçe milli eğitim Müdürü Musa Ayaz, yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Ayaz’ın mesajı şöyle:

Eğitim öğretime kendini adamış yönetici arkadaşlarım, öğretmen arkadaşlarım, değerli veliler ve sevgili öğrencilerim; 2014-2015 eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Eğitimde hiçbir fert feda edilemez ilkesi ile hareket eden eğitimci arkadaşlarım; üstün gayret ve emekleriniz için şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma hedefini gerçekleştirmek yolunda her zaman yanımızda olan okul, aile ve öğrenci
üçlüsünün önemini bilen değerli velilerimiz; sizlere de teşekkürü bir borç bilirim. Çocuklarımızın her biri özeldir. Lütfen onları hiç kimse ile kıyaslamayalım. Onlarla bolca vakit geçirelim.

Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz; bir yıl boyunca çok çalışıp çaba sarf ettiniz, koşuşturup yoruldunuz, artık dinlenme hakkınızdır. Tatilin tadını çıkarın ki gelecek eğitim öğretim yılına daha sağlıklı ve hazırlıklı olasınız. Kitap okumayı da ihmal etmeyin.

Mezun olan öğrencilerimize da bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında sağlık başarı ve mutluluklar diliyor yolları açık olsun. Hepinize sağlıklı, neşeli günler ve umutlu yarınlar diliyorum. İyi tatiller

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaz Tatili Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.