Yenişehir ADD Başkan Çelik’le Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)  Yenişehir Şubesi, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile bir araya gelerek başta Atatürk Anıtı ve çevresini kapsayan Kent Meydanı projesi olmak üzere ilçede sürdürülen diğer projeler hakkında bilgi aldı.

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde sivil toplum kuruluşlarının kullanımına tahsis edilen salonda yapılan toplantıda Belediye Başkanı Süleyman Çelik, göreve geldiği tarihten bu yana tamamlanan ve devam eden projeler hakkında ADD yöneticilerine bir sunum gerçekleştirdi. 

Sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek Yenişehir Belediyesi’nin hizmetlerini ve gerçekleşen projeleri aktarmayı amaçladığını ifade eden Süleyman Çelik, “İlk toplantımızı Atatürkçü Düşünce Derneği ile gerçekleştirmek istedik, ilçemizin gelişmesi ve ilerlemesi adına tek yürek olmamız gerekiyor, ilçemizin çıkarları söz konusu olduğunda bir araya gelebilmeliyiz, kısa sürede ilçenin bir çok önemli sorununu çözdük ve bir çok projeyi hayata geçirdik, projelerimizi hakkında görüş ve önerilerini sunan Atatürkçü Düşünce Derneği’ne teşekkür ederim” dedi.

Tayfun Sırman “Kültür Merkezi ilçedeki önemli bir eksiği gidermiş gözüküyor, ayrıca sivil toplum kuruluşlarının da toplantılarında kullanabileceği bir toplantı salonunun oluşturulmuş olması güzel bir hizmet. İlçede sürdürülen projeler hakkında Başkan Çelik’ten bilgi aldık, bizi en çok ilgilendiren konulardan birisi de ‘Kent Meydanı’ projesiydi, Atatürk Anıtı ve çevresinde hayata geçirilecek yeni kavşak ve meydan çalışmasıyla birlikte anıtın başka bir bölgeye taşınacağı şeklindeki duyumlarımızı da başkana ilettik. Sayın Çelik, Atatürk Anıtı’nın taşınmasının söz konusu olmadığı ve ilçenin simgesel bir noktası olarak daha yakışır bir çevre düzenlemesiyle yerinde kalacağını ifade etti.” diye konuştu.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir ADD Başkan Çelik’le Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.