Bıçakla Yaralamada Bir Tutuklama

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

02102015bicaklama
Geçen hafta Yenişehir’de Balıbey Camii önünde meydana gelen kavgada Ramazan MEHÇIKIZI, Erdal SARI’YI göğsünün sol tarafından bir adet sol kasık kısmından iki adet olmak üzere bıçaklamak suretiyle yaraladı. Polis, olay yerinden kaçan şüphelilerden Emrah MEHÇIKIZI ve Ramazan MEHÇIKIZI yakalayarak mahkemeye çıkardı.

Şahıslardan Emrah MEHÇİKIZI çıkarıldığı mahkemece serbest kalırken, Ramazan MEHÇIKIZI mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Olayla ilgili olarak Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Erdal SARI isimli şahsın göğsünün sol tarafından yoğun olarak ve ağız kısmından kan geldiği etrafta meraklı kalabalık grubunun olduğu görülmüş yaralı şahıs Erdal SARI isimli şahsın kanamasının yoğun olması olay yerine yakın yerde bulunan yoldan geçmekte olan bir araç durdurularak Erdal SARI isimli şahıs Yenişehir Devlet Hastanesine intikal ettirilmiş müteakiben hayati tehlike kaydı ile Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine sevk edilmiştir.” Denildi.

Açıklamada ayrıca, olayla ilgili Şüphelinin; Yaralı Erdal SARI isimli şahsın bir süredir Ramazan MEHÇIKIZI ve Emrah MEHÇIKIZI isimli şahısların, Ramazan ve Emrah MEHÇIKIZI ile Erdal SARI arasında husumet bulunduğu olaydan önce Ramazan ve Emrah MEHÇIKIZI nın Erdal SARI ile idaremiz Balıbey Camii önünde karşılaştıklarında aralarında kavga çıktığı olayın devamında Ramazan MEHÇIKIZI nın Erdal SARI yı göğsünün sol tarafından bir adet sol kasık kısmından iki adet olmak üzere bıçaklamak suretiyle yaraladıktan sonra şüpheliler olay yerinden kaçtıkları belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bıçakla Yaralamada Bir Tutuklama
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.