Yenişehir MHP: Ayçiçeği Üreticilerimizin Artık Yüzü Gülecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP meclis

 MHP Yenişehir İlçe Başkanlığı, çeşitli köylerde Ayçiçek Kurutma sahalarının oluşturulması ile ilgili yaptıkları basın açıklamasında, çabalarının sonuç verdiğini ifade edildi ve ilçemizde Akçapınar, Çayırlı ve Osmaniye Bölgeleri ile Köprühisar, Çelebiköy, Aydoğdu, Eğerce, Hayriye, Terziler’in yanı sıra Toprakocak ve Barcın bölgelerinde yaşayan çiftçilerimizin kullanacağı Ayçiçek Kurutma sahalarının kurulacağını duyurdu.

 Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Nihat Doğan imzasıyla yapılan yazılı açıklama şöyle:

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak geçtiğimiz yıl Ayçiçek üreticilerimizden gelen yoğun talep üzerine 1 Nisan 2015 tarihinde Yenişehir Belediyemize, 2014 yılı Mayıs ayında Yolören’de yaptıkları Ayçiçek Kurutma sahası için teşekkür ederek, İnegöl ve Bilecik yolu tarafında kalan mahallelerde ki üreticilerimiz için de Ayçiçek kurutma sahaları oluşturulması için önerge verdik. Maalesef çiftçimizin talepleri doğrultusunda yaptığımız bu talebimize olumlu yanıt alamadık.

 Çiftçilerimiz için oldukça önemli olan bu konuda, talepler artarak devam etti. Toprak ile uğraşan emekçilerimizin bizlere güvendiklerini ve bu sorunlarını sadece bizlerin çözebileceğini inandıklarını gördüğümüzde ise, halkımız adına aynı talebimizi 21 Mayıs 2015 tarihinde verdiğimiz önerge ile Büyükşehir Meclisi’ne taşıdık.

 Meclis Üyelerimiz tarafından verilen önerge geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamada, ilçemizde Akçapınar, Çayırlı ve Osmaniye Bölgeleri ile Köprühisar, Çelebiköy, Aydoğdu, Eğerce, Hayriye, Terziler’in yanısıra Toprakocak ve Barcın bölgelerinde yaşayan çiftçilerimizin kullanacağı Ayçiçek Kurutma sahaları kurulması için verdiğimiz önergemiz oy birliği ile kabul edildi.

 Bu yaz Ağustos ayında ki hasat döneminde Ayçiçek üreticimiz sıkıntı çekmeyecek ve yüzleri gülecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak özellikle bahsedilen bölgelerde ve çevre mahallelerde yaşayan çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Taleplerini bizlere ileten ve bu sorunlarının çözüme kavuşması konusunda bizlere güvenen çiftçilerimize bilhassa teşekkür ediyoruz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP: Ayçiçeği Üreticilerimizin Artık Yüzü Gülecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.