Yenişehir Standına Büyük İlgi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde 25-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 4.Bursa Anadolu Günleri Fuarında Osmanlı’nın İlk Başşehri Yenişehir Belediyesinin Standı büyük ilgi gördü.

Bursa İl Dernekleri Federasyonunun (BİLDEF) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Bursa Anadolu Günleri" fuarına açılan standın gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, ‘Biz de Yenişehir olarak fuara açtığımız stantla destek olduk. Yenişehir’de üretilen sebze ve meyve ürünleri ile YESAŞ’ta üretilen ürünleri sergilediğimiz standımız büyük ilgi gördü. Yenişehir’imizin tanıtımı için faydalı olduğunu düşündüğümüz bu katılıma önümüzdeki yıllarda daha geniş bir şekilde katılacağız. İlçemizi her alanda tanıtmak için yapılacak olan bu tür fuar ve etkinliklere önem vereceğiz ve ilçemizi ülkemizin her yerinde tanıtacağız’ dedi.

   Başkan Davut Aydın, ‘Bursa'mız göç alan şehirlerimizin başında gelmektedir. Hemşeri dernekleri, şehrin zorluklarını birlikte aşma ve şehre uyum sağlama yolunda önemli işlevler üstlenmektedir. Ülkenin dört bir yanından gelen hemşerilerimiz kendi kültürlerine has örf ve adetlerini dernekler marifetiyle canlı tutmaktadır. BİLDEF çatısı altında toplanan derneklerimiz ihtiyacımız olan birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneklerinden birini oluşturmaktadır. Anadolu Günleri de birlik ve beraberliğin en güzel meyvelerinden biridir. Anadolu Günleri, bir kültür festivali konumuna gelmiştir. Anadolu'nun birçok rengini barındıran bu organizasyonun birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize vermiş olduğu katkıya olan inancımız tamdır. Yenişehir olarak gerek ilimizin ve gerekse ilçemizin tanıtımı açısından yapılan bu etkinlikleri destekliyor ve emeği geçenleri kutluyorum. Bu arada standın açılmasından itibaren dört gün boyunca yoğun fedakarlık gösteren personelimize ve Belediye Başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum.’ dedi. 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Standına Büyük İlgi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.