Yolören’de Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın 16 Ekim 2019 Çarşamba günü Yolören Mahallesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde ilçemizin kırsal mahallelerinden Yolören, Çelitkçi ve Karasıl Mahallelerine doğalgaz müjdesini veren Başkan Davut Aydın, önceki gün Yolören’de doğalgaz döşeme hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Konu ile ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada Başkan Davut Aydın şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşık 1 ay önce yaptığımız açıklamada Yolören, Çeltikçi ve Karasıl Mahallelerimize doğalgaz bağlanacağını ifade etmiştim. İnşallah en kısa sürede, yılbaşında ateşlemenin yapılacağının teminatını buradan veriyorum. Şuanda Yolören Mahallemizde çalışmalar başladı, yapılan bu çalışma ile Yenişehir-Yolören arasına 6.800 metrelik bir hat çekilecek ve Yolören Mahallemize 1 adet Bölge Regulatörü yerleştirilerek yılbaşından itibaren buradaki tüm hanelere doğalgaz verilmiş olacak. Yolören Mahallemizde bulunan 450 hane bu önemli hizmetimizden istifade etmiş olacaklardır” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yolören’de Doğalgaz Çalışmaları Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.