YOSAB Bölgesine Modern Köprü Yapılacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de sanayicinin önünü açacak olan Organize Sanayi bölgesine yeni köprü yapılması için çalışmalar başladı.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, YOSAB da İmar Uygulaması çalışmalarına başladıklarını Organize sanayi bölgesi ve köyler için önemli olan Şişecam girişindeki köprünün yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 metre genişliğinde modern bir köprü yapmak için proje çalışmalarının başladığını ifade etti.

Başkan Çelik, “Bursa Büyükşehir Belediyesi( UKOME) Dairesine bağlı ekipler Organize sanayi bölgemizin girişinde bulunan köprüyü incelediler. Bursa ve ilçemiz için önemli bir kavşak olan YOSAB girişine son derece modern ve geniş bir köprü yapılacak. Bu köprü sadece organize sanayi bölgesine hizmet vermeyecek, aynı zamanda ilçemize bağlı Mahmudiye, Akdere , Karaamca, Yarhisar mahalleleri ve çevre yollarına buradan gidiliyor ’’ dedi.

Eski Köprü Yetersiz Kalıyor

Belediye Başkanımız Süleyman Çelik, “Diğer yandan OSB Bölgesinde bulunan ŞİŞECAM fabrikaları tarafından tonlarca cam ilçemizden tüm Türkiye’ye nakliyeler sayesinde dağıtılıyor. Bunun yanı sıra Taşıyıcılar kooperatifimize bağlı araçlarda bu köprüyü kullanıyor. Ve yine aynı güzergahta bulunan bir çok mahallemizde bulunan çiftçilikle uğraşan halkımızda burayı yoğun şekilde kullandığı için daha geniş ve modern bir köprü, kavşak ve çevre düzenlemeleri için proje çalışmaları başladı’’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YOSAB Bölgesine Modern Köprü Yapılacak

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.