YTSO Başkanı Torun, Yolören Kooperatifini Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun, S.S. Yolören Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin’i Ziyaret Edip Kutladı.

Ticaret Bakanlığı tarafından 05-08 Aralık 2019 tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarına, Güney Marmara’yı temsilen Yenişehir TSO Meclis Üyesi olan S.S.Yolören Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi de Başkan Hakkı Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte stant açarak katılım sağladı.

Konu hakkında konuşan Kooperatif Başkanı Hakkı Çetin “Ticaret Bakanlığı tarafından 2012 ve 2017 yıllarında olmak üzere iki ayrı kooperatifler fuarı düzenlenmiştir. Fuarın üçüncüsü 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Congresium Fuar Merkezinde düzenlenmektedir. Ülkemizde kurulan yaklaşık 80.000 kooperatif arasından 160 kooperatifin stant açtığı fuara Bakanlığımızın bizi de davet etmesi onur vericidir. Fuara katılmamızın amacı, Köyümüz ve İlçemizde üretilen ürünleri yerli ve yabancı perakende sektörü ve e-ticaret temsilcilerine tanıtmak, ticaret hacmimizi geliştirmek, kooperatifimizin ve İlçemizin bilinirliğini arttırmaktır. Bunu da başardığımızı sanıyorum. Fuarın İlçemize ve Köyümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 S.S.Yolören Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin standına ziyarette bulunan YTSO Başkanı Orhan Torun da “YTSO Meclis Üyesi olan Kooperatifimizi ve Başkan Hakkı Çetin’i başarılarından dolayı kutluyorum. Yerli ve yabancı sektör ve e-ticaret temsilcilerini aynı çatı altında buluşturan Türkiye Kooperatifler Fuarında, yerli ve yerinde üretim yaparak İlçemiz ekonomisine katkı sağlayan kooperatifimizin özellikle e-ticaret ağına dahil olabilmesi, ürünlerini ulusal platformda pazarlaması için bu fuara katılması büyük bir başarıdır. Başkan Hakkı Çetin İlçemizi ve Yenişehir TSO nı fuarda en iyi şekilde temsil etmektedir. Ayrıca Odamız üyesi olan S.S.Yenişehir Hatunişi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Başkanı Tuğba Tarım’ında fuarda tanıtım yapması bizi fazlasıyla memnun etmiştir.” İfadelerini kullandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO Başkanı Torun, Yolören Kooperatifini Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.